100% Tsounati variëteit, fris & fruitig aroma met sterke kruidige elementen en zachte bittere smaak. Ontdek de buitengewone Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic. Ervaar de authentieke smaak en gezondheidsvoordelen van deze luxe olijfolie. Verwen je smaakpapillen en verhef je gerechten met Pamako's culinaire elixer.
Pamako: De Ultra-Premium Olijfolie voor de veeleisende kenner. Pamako is een ultra-premium olijfolie die wordt gemaakt van een unieke mix van bergolijven geteeld in de ongerepte regio van Kreta, Griekenland. Het wordt koud geperst en gebotteld binnen enkele uren na de oogst, waardoor de versheid en smaak behouden blijft. Pamako heeft een diep, fruitig aroma met hints van peper en kruiden. Het is ook rijk aan antioxidanten, waarvan is aangetoond dat ze een aantal voordelen voor de gezondheid hebben, waaronder het verminderen van ontstekingen, het stimuleren van het immuunsysteem en het beschermen tegen hart-en vaatziekten.
Maak je klaar om het ultieme in olijfolie te ervaren met "The Governor"™! Deze premium olie heeft oleocanthal en oleacein concentraties die maar liefst 7 keer hoger zijn dan het gemiddelde van andere monsters. Het is zelfs het record voor de hoogste waarde onder alle commercieel beschikbare gebottelde oliën sinds 2009! En dat is nog niet alles - de totale hydroxytyrosol derivaten in deze olie zijn maar liefst 61% hoger dan wat vereist is door de Europese regelgeving. Maar daar houden de voordelen niet op. Studies hebben aangetoond dat het consumeren van slechts 20g "The Governor"™ per dag je bloedlipiden kan beschermen tegen oxidatieve stress. Dus waarom zou je genoegen nemen met gewone olijfolie als je kunt genieten van het buitengewone met "The Governor"™?
De oleocanthal- en oleaceïneconcentraties in "The Governor"™ zijn 7 keer hoger dan het gemiddelde van de monsters en de hoogste waarde die sinds 2009 is geregistreerd onder alle commercieel verkrijgbare gebottelde oliën. Het totaal aan hydroxytyrosolderivaten is 61% hoger dan de voorgeschreven Europese regelgeving. De dagelijkse consumptie van 20 g beschermt de bloedlipiden tegen oxidatieve stress.