Een hoogwaardige extra olijfolie van eerste persing met een hoog fenolgehalte en beperkte productie, gekenmerkt door een heldergroene kleur en een fruitig, fris aroma met tonen van gemaaid gras, bloemen en verse kruiden, samen met een goed gebalanceerde medium gespannen scherpe en bittere smaak.
Ontdek de innovatieve technieken achter de productie en verken de uitgesproken smaakprofielen. Dit culinaire meesterwerk is een Experimental Edition toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Drie flessen komen overeen met drie verschillende oogstperioden. Elke fles bevat biologische extra vergine olijfolie geproduceerd door een verschillende rijpingsfase van de olijfvrucht van de Tsounati variëteit, geteeld op de bergen van Selino, Chania - Kreta in een Single Estate.
ELEON wordt uitsluitend gemaakt van olijven van één variëteit, de veelgeprezen Koroneïki variëteit, geteeld in de olijfgaarden aan de kust van Costa Navarino. (1000ml)