Personal menu
Zoek
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Natuurlijk geroosterde aubergine 500g - Navarino Iconen

Deze authentieke auberginepuree wordt bereid met alleen de beste kwaliteitsingrediënten rechtstreeks van de zonovergoten velden van de Peloponnesos.
Artikelnummer voorraad referentie: EL70

Deze authentieke auberginepuree wordt bereid met alleen de beste kwaliteitsingrediënten, rechtstreeks van de zonovergoten velden van de Peloponnesos. De aubergines worden met de hand geplukt wanneer ze perfect gerijpt zijn en nog dezelfde dag geleverd voor verwerking om hun versheid en voedingswaarde te behouden zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, additieven en kleurstoffen.

De puree is heerlijk en veelzijdig.

Lekker en veelzijdig, de puree kan worden gebruikt om de basis te vormen van de beroemde Griekse aubergine salade met de eenvoudige toevoeging van geperste verse citroenen en extra vergine olijfolie, als een smakelijke spread op brood of crackers en als een verrukkelijke dip voor verse groenten.

Geschiedenis

De aubergine, melongene, (Solana melongena), is een plant uit de familie Solanaceae (ook bekend als de nachtschades) en het geslacht Solanum. De vrucht heeft dezelfde naam en wordt vaak gebruikt in de keuken. Als nachtschade is hij nauw verwant aan de tomaat en de aardappel. Hoewel de aubergine al in de prehistorie in India en China werd gekweekt, is hij vermoedelijk door de Arabieren naar Europa gebracht en werd hij vanaf ongeveer de vijftiende eeuw steeds populairder in mediterraan Europa. In Griekenland is het een geliefde zomergroente en is het al lang ingeburgerd in klassieke gerechten zoals in moussaka en in melitzanosalata.

  • Gegroeid door lokale boeren en met de hand geoogst
  • Geroosterd, geplet en direct na oogst verpakt
  • Allemaal natuurlijk, vers, smakelijk en voedzaam
  • Geen conserveringsmiddelen

Geschiedenis

De aubergine, melongene, (Solana melongena), is een plant uit de familie Solanaceae (ook wel nachtschade genoemd) en het geslacht Solanum. De vrucht heeft dezelfde naam en wordt vaak gebruikt in de keuken. Als nachtschade is hij nauw verwant aan de tomaat en de aardappel. Hoewel de aubergine al in de prehistorie in India en China werd gekweekt, is hij vermoedelijk door de Arabieren naar Europa gebracht en werd hij vanaf ongeveer de vijftiende eeuw steeds populairder in mediterraan Europa. In Griekenland is het een geliefde zomergroente en is het al lang ingeburgerd in klassieke gerechten zoals in moussaka en in melitzanosalata.

€5.67 excl. BTW
gelijk aan €11.34 per 1 kg(s)
Exclusief verzenden
increase decrease
Beschikbaarheid:: Op voorraad
Leveringsdatum: 2-8 dagen

Deze authentieke auberginepuree wordt bereid met alleen de beste kwaliteitsingrediënten, rechtstreeks van de zonovergoten velden van de Peloponnesos. De aubergines worden met de hand geplukt wanneer ze perfect gerijpt zijn en nog dezelfde dag geleverd voor verwerking om hun versheid en voedingswaarde te behouden zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, additieven en kleurstoffen.

De puree is heerlijk en veelzijdig.

Lekker en veelzijdig, de puree kan worden gebruikt om de basis te vormen van de beroemde Griekse aubergine salade met de eenvoudige toevoeging van geperste verse citroenen en extra vergine olijfolie, als een smakelijke spread op brood of crackers en als een verrukkelijke dip voor verse groenten.

Geschiedenis

De aubergine, melongene, (Solana melongena), is een plant uit de familie Solanaceae (ook bekend als de nachtschades) en het geslacht Solanum. De vrucht heeft dezelfde naam en wordt vaak gebruikt in de keuken. Als nachtschade is hij nauw verwant aan de tomaat en de aardappel. Hoewel de aubergine al in de prehistorie in India en China werd gekweekt, is hij vermoedelijk door de Arabieren naar Europa gebracht en werd hij vanaf ongeveer de vijftiende eeuw steeds populairder in mediterraan Europa. In Griekenland is het een geliefde zomergroente en is het al lang ingeburgerd in klassieke gerechten zoals in moussaka en in melitzanosalata.

  • Gegroeid door lokale boeren en met de hand geoogst
  • Geroosterd, geplet en direct na oogst verpakt
  • Allemaal natuurlijk, vers, smakelijk en voedzaam
  • Geen conserveringsmiddelen

Geschiedenis

De aubergine, melongene, (Solana melongena), is een plant uit de familie Solanaceae (ook wel nachtschade genoemd) en het geslacht Solanum. De vrucht heeft dezelfde naam en wordt vaak gebruikt in de keuken. Als nachtschade is hij nauw verwant aan de tomaat en de aardappel. Hoewel de aubergine al in de prehistorie in India en China werd gekweekt, is hij vermoedelijk door de Arabieren naar Europa gebracht en werd hij vanaf ongeveer de vijftiende eeuw steeds populairder in mediterraan Europa. In Griekenland is het een geliefde zomergroente en is het al lang ingeburgerd in klassieke gerechten zoals in moussaka en in melitzanosalata.

  • Product kan alleen worden beoordeeld nadat het is gekocht
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
Slecht
Uitstekend
*
*
*
*
Dit vind je misschien ook leuk

Five Ultra Premium Extra Vierge Olijfolie 500Ml

OO200003
Extra olijfolie van eerste persing van topkwaliteit uit Griekenland
€0.00 excl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €0.00 per 1 lt

Vijf Biologische Extra Vierge Olijfolie 500Ml

OO200002
Premium biologische extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit uit Griekenland, rechtstreeks verkregen uit handgeplukte, duurzaam geteelde en biologische olijven.
€19.90 excl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €39.80 per 1 lt

Geroosterde rode paprika & tomatendip 500g - Navarino Iconen

EL67
Deze authentieke dip van geroosterde rode paprika en tomaat wordt bereid met alleen de beste kwaliteitsingrediënten door lokale boeren met een passie voor het land.
€6.10 excl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €12.20 per 1 kg(s)