Proef Griekenland met onze Mandola Classic, een traditioneel handgemaakt amandelsnoepje. Afkomstig van de zonnige Ionische Eilanden, met name Kefalonia, heeft deze heerlijke traktatie een rijke geschiedenis en een smaakpapillenprikkelende combinatie van verse amandelen en suiker.
Mandola is een traditionele zoete lekkernij die alleen op de Ionische eilanden te vinden is en is een van de bekendste traditionele producten van Kefalonia. Deze zoete lekkernij is gemaakt van amandelen en suiker, terwijl de levendige dieprode kleur afkomstig is van een soort zeewier dat de lokale bevolking traditioneel gebruikt om voedsel te kleuren. De naam van deze lekkernij komt van het Italiaanse woord voor amandel, 'Mandorla', dat werd geleend en geïntegreerd in het Grieks, toen het eiland nog onder Venetiaanse bezetting was.
Het is een lekkernij van amandelen en suiker.
Ingrediënten: Suiker, amandel, karmijn E120, vanilline.
Geen kunstmatige kleurstoffen & additieven
Het zoutgehalte is uitsluitend te danken aan de aanwezigheid van natuurlijk voorkomend natrium
Op een koele en droge plaats bewaren, uit de buurt van geuren en vocht
Het bedrijf hanteert een beheersysteem voor voedselveiligheid conform ISO 22000: 2005 (HACCP)