Extra vergine olijfolie vroege oogst 2,5 lt Kyklopas
Een extra olijfolie van eerste persing van één enkele variëteit met een uitzonderlijk lage zuurgraad, gemaakt van de Makri olijf,
Artikelnummer voorraad referentie: EL1161
Een extra olijfolie van eerste persing van één enkele variëteit met een uitzonderlijk lage zuurgraad, geproduceerd van de Makri olijf, die unieke kenmerken heeft dankzij het lokale microklimaat en de bodemstructuur van het landgoed, en wordt geoogst in het midden van oktober. De olie wordt midden oktober geoogst en wordt gekenmerkt door een fruitige smaak van gemiddelde tot hoge intensiteit met versterkte tonen van frisgroene olijf en groene banaan, artisjok en vers gemaaid gras. De olie wordt binnen 4-8 uur na de oogst geëxtraheerd en koudgeperst onder optimale omstandigheden. Complex van smaak, maar toch delicaat met gematigde bittere en kruidige tonen, wordt het best rauw geconsumeerd als finishing touch bij al je gerechten.
De meest bekroonde Griekse olijfolie!