Een hoogwaardige extra olijfolie van eerste persing met een hoog fenolgehalte en beperkte productie, gekenmerkt door een heldergroene kleur en een fruitig, fris aroma met tonen van gemaaid gras, bloemen en verse kruiden, samen met een goed gebalanceerde medium gespannen scherpe en bittere smaak.
In Archetypon hebben we de arbeid van onze mensen en de ambachtelijke kennis van jarenlange ervaring verzegeld, samen met onze passie voor detail en hoogwaardige kwaliteit.
Ons eeuwenoude, monovariëteitsgebonden familiebedrijf van Koroneiki-olijfbomen is altijd biologisch geteeld, geleid door de liefde van onze mensen en eindeloos respect voor de natuur.
Early oogst en goede praktijken in alle stadia van de productie zorgen voor een evenwichtige extra olijfolie van eerste persing met een zeer lage zuurgraad, uitstekende organoleptische eigenschappen, en een hoog percentage fenolen waarvoor het een gezondheidsclaim heeft.
Het is dus een product dat de gezondheid beschermt en tegelijkertijd de meest veeleisende fijnproevers tevreden stelt.
Extra olijfolie van eerste persing van hoge kwaliteit met een beperkte productie, gekenmerkt door een heldergroene kleur en een fruitig, fris aroma met tonen van gemaaid gras, bloemen en verse kruiden, samen met een goed uitgebalanceerde medium gespannen scherpe en bittere smaak.
Puur en uniek, het neemt je zintuigen mee naar de zuidelijke landschappen van Griekenland.
Land: Griekenland
Regio: Peloponnesos, Messenia
Variëteit Samenstelling
Koroneiki 100%