Eén enkele variëteit extra olijfolie van eerste persing met de hoge voedingswaarde van de Koroneïki olijfvariëteit, unieke smaak en onvergelijkbaar aroma.
CORINTO Extra Virgin Olive Oil is geen gewone olijfolie, het is een vrucht van liefde. Het wordt geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde Koroneiki olijven, die worden geolied met behulp van de koude persmethode, om hun indrukwekkende eigenschappen maximaal te behouden. Zo kan CORINTO olijfolie de ideale basis vormen voor een mediterraan dieet dat rijk is aan smaak en gezondheidsvoordelen.
CORINTO Extra Vergine Olijfolie wordt gebruikt bij het koken en de afwerking, waardoor elk gerecht heerlijk tot zijn recht komt: van de eenvoudigste, zoals een dip voor geroosterd brood of als basis voor dressing, tot de meest complexe gastronomische creaties. Salades, gegrilde vis, recepten met gevogelte of rood vlees, pasta en groenten... een paar druppels CORINTO transformeren elke culinaire inspiratie!
Variëteit: 100% van olijven van het Koroneiki-ras
Zuurgraad: 0,40%
Aanzicht: Intense diepgroene kleur
Aroma: Aroma's van verse olijf, onrijpe tomaat en groen gras.
Smaak: Rijk mondgevoel, gebalanceerd met aroma's van verse olijven en verse citrusvruchten. De lage zuurgraad zorgt voor een kruidige afdronk.