De neus heeft aroma's van rood fruit (kruisbessen) en kruiden vermengd met toetsen van vanille, cederhout en melkchocolade.
De rode wijn van het landgoed is gemaakt van de rassen cabernet sauvignon en merlot, met een kleinere hoeveelheid agiorgitiko.
De conventionele rode vinificatiemethoden worden gevolgd met verlengde maceratie na het einde van de alcoholische gisting. Na de malolactische gisting rijpt de wijn 12 maanden in Franse eikenhouten vaten.
Het heeft een dieppaarse kleur die bijna zwartachtig rood is.
In de neus komen aroma's naar voren van rood fruit (kruisbessen) en kruiden vermengd met tonen van vanille, cederhout en melkchocolade.
In de mond is hij rijk, expansief en goed gestructureerd, met zijdezachte tannines die zorgen voor een lange afdronk en een groot bewaarpotentieel.
Deze wijn kan direct gedronken worden, of enkele jaren rijpen om er later van te genieten.
Proef hem op 18°C.
Gast bij rood vlees, gebarbecued vlees of ovengebraad, varkensrollade, worst, vleeswaren en zachte kazen.