De superieure kwaliteit van de olijfolie die in deze chocoladereep wordt gebruikt, is afkomstig van de beroemde olijfgaarden van Peloponnesos.
In het hart van de mediterrane keuken staat olijfolie, het symbool van licht en leven in het oude Griekenland. De superieure kwaliteit van de olijfolie die in deze chocoladereep wordt gebruikt, is afkomstig van de beroemde olijfgaarden van Peloponnesos. Dus voor de liefhebbers van bittere en zoute combinaties is dit een spannende combinatie waarbij de smaken en aroma's voortdurend evolueren.
INGREDIËNTEN: cacaomassa (min. cacao: 70,5%), suiker, vetgereduceerd cacaopoeder, olijfolie (1%), zout (1%), emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma.
ADDITIONELE INFORMATIE: Kan sporen van noten bevatten. Koel en droog bewaren.
PASSEN BIJ: Dit is een krachtige, intense pure chocolade en het zeezout versterkt de geroosterde cacaosmaak. Dus we raden aan om ook gedurfd te drinken. Kies een rijke, rode wijn, vol aroma's, idealiter gerijpt met tannines vergelijkbaar met een reep pure chocolade. Een mooie Barolo, Chinato of Merlot zou het werk kunnen doen. Tenslotte heb je een goed excuus, want zowel chocolade als rode wijn staan bekend om hun antioxiderende werking!