Speciale eierfettuccine
Geboren om de meest veeleisende fijnproevers te verbazen, is de Marcozzi van Campofilone Speciale eierfettuccine de vereniging tussen de eierpasta van Campofilone en de meest verfijnde geuren en smaken die het land te bieden heeft. Of ze nu met saffraan of truffel zijn, ze zijn altijd gemaakt met alleen natuurlijke en geselecteerde ingrediënten. Zonder kleurstoffen en zonder conserveringsmiddelen.
Marcozzi di Campofilone Egg Pasta wordt gemaakt van slechts twee ingrediënten: verse scharreleieren van niet-intensieve boerderijen van kippen die gevoed worden met GGO-vrije granen en griesmeel van harde tarwe afkomstig van Italiaanse tarwevelden.
De uitstekende kwaliteit van de grondstoffen en de strenge kwaliteitscontrole van het productieproces maken de Pasta Fettuccine di Campofilone tot een unieke pastasoort, ruw en poreus, waardoor hij ideaal is om te binden met elke saus, delicater, sneller gaar en lichter verteerbaar. De kwaliteit van de Pasta Fettuccine di Campofilone is officieel erkend door de Europese Biologische certificering, die garandeert dat het product is verkregen met productietechnieken die het milieu respecteren.
Voor een perfecte bereiding gebruikt u overvloedig water, voegt u het zout pas toe als het water kookt en voegt u vervolgens de pasta toe. Roer de pasta zachtjes wanneer deze zacht is geworden en controleer het kookniveau om er zeker van te zijn dat het naar uw smaak is. Doe de pasta op een groot bord en laat het een beetje uitdampen voordat je het mengt met de overvloedige saus.
De uitstekende kwaliteit van de grondstoffen en de strenge kwaliteitscontrole van het productieproces maken de Pasta Fettuccine di Campofilone tot een unieke pastasoort, ruw en poreus, waardoor hij ideaal is om te binden met elke saus, delicater, sneller gaar en lichter verteerbaar. De kwaliteit van de Pasta Fettuccine di Campofilone is officieel erkend door de Europese Biologische certificering, die garandeert dat het product is verkregen met productietechnieken die het milieu respecteren.
Voor een perfecte bereiding gebruikt u overvloedig water, voegt u het zout pas toe als het water kookt en voegt u vervolgens de pasta toe. Roer de pasta zachtjes wanneer deze zacht is geworden en controleer het kookniveau om er zeker van te zijn dat het naar uw smaak is. Doe de pasta op een groot bord en laat het een beetje uitdampen voordat je het mengt met de overvloedige saus.
Ingrediënten griesmeel van harde tarwe, ei 30,3%, zwarte inktvisinkt in poedervorm.
Werkwijze extrusie met bronzen matrijzen, langzaam droogproces
Verpakking 250 g - 4 porties
Werkwijze extrusie met bronzen matrijzen, langzaam droogproces
Verpakking 250 g - 4 porties