Het heeft een heldere kersenkleur met blauwe tinten en een rijk aroma van rood fruit (aardbei, kers en bosbes) met toetsen van butterscotch.
Afkomstig van de Franse druivensoort Syrah, met grote zorg verbouwd op de koelste plek in de wijngaard van het landgoed, exclusief voor de productie van roséwijn.
Nadat de druiven zijn gemacereerd op een lage temperatuur, wordt de wijn gefermenteerd in roestvrijstalen tanks op 18°C.
Het heeft een heldere kersen kleur met blauwe tinten en een rijk aroma van rood fruit (aardbei, kers en bosbes) met tonen van butterscotch.
Het is een rijke, evenwichtige en volle wijn met een uitstekende structuur. Zijn verfrissende zuren en fruitige karakter geven hem een lange, aromatische afdronk.
Proef hem de eerste twee jaar gekoeld op 10°C.
Aan tafel bij schelpdieren, rivierkreeften, kreeft en garnalen, pasta's met zeevruchten, maar ook gebakken paddenstoelen, groentegerechten en diverse vleeswaren.