Biologische Tijm (Thymus vulgaris L.) 25g

Traditioneel wordt tijm gebruikt als thee om verlichting te bieden bij hoesten, snotteren en darmproblemen. Het heeft antiseptische, schimmelwerende en anticoagulerende eigenschappen waardoor het gebruikt kan worden als gorgeldrank tegen amandelontsteking, keelontsteking en andere keelproblemen.
Artikelnummer voorraad referentie: EL638

Thyme was al sinds de oudheid bekend bij en werd gebruikt door Grieken, Romeinen en Egyptenaren, met verwijzingen naar de kwaliteiten ervan door Plinius en Dioscoredes. In het oude Griekenland werd het gebruikt voor culinaire, medicinale en religieuze redenen, omdat ze het als wierook brandden in hun tempels en heiligdommen vanwege de geurige aard. Egyptenaren gebruikten het voor het balsemen van hun doden en Romeinse soldaten baden erin om hun moed te verbeteren.

 

Koken


Thyme heeft een intense licht kruidige smaak dus we moeten voorzichtig zijn in het gebruik. Het kan samengaan met vlees, gevogelte, vis, sauzen, peulvruchten en kazen. Het is een kruid dat we vanaf het begin van het koken moeten gebruiken, zodat het de tijd heeft om zijn aroma vrij te geven, en het is ook heel geschikt om te marineren. Het kan goed worden gecombineerd, vooral in gebakken en gegrild vlees, met salie en rozemarijn.

 

Traditionele Eigenschappen


Tijm wordt traditioneel gebruikt als thee om verlichting te bieden bij hoesten, snotteren en darmproblemen. Het heeft antiseptische, schimmelwerende en anti-epileptische eigenschappen waardoor het gebruikt kan worden als gorgeldrank tegen amandelontsteking, keelontsteking en andere keelproblemen. Er wordt ook gezegd dat het de geest versterkt en stimuleert.

€3.45 excl. BTW
gelijk aan €138.00 per 1 kg(s)
Exclusief verzenden
increase decrease
Beschikbaarheid:: Op voorraad
Leveringsdatum: 2-8 dagen

Thyme was al sinds de oudheid bekend bij en werd gebruikt door Grieken, Romeinen en Egyptenaren, met verwijzingen naar de kwaliteiten ervan door Plinius en Dioscoredes. In het oude Griekenland werd het gebruikt voor culinaire, medicinale en religieuze redenen, omdat ze het als wierook brandden in hun tempels en heiligdommen vanwege de geurige aard. Egyptenaren gebruikten het voor het balsemen van hun doden en Romeinse soldaten baden erin om hun moed te verbeteren.

 

Koken


Thyme heeft een intense licht kruidige smaak dus we moeten voorzichtig zijn in het gebruik. Het kan samengaan met vlees, gevogelte, vis, sauzen, peulvruchten en kazen. Het is een kruid dat we vanaf het begin van het koken moeten gebruiken, zodat het de tijd heeft om zijn aroma vrij te geven, en het is ook heel geschikt om te marineren. Het kan goed worden gecombineerd, vooral in gebakken en gegrild vlees, met salie en rozemarijn.

 

Traditionele Eigenschappen


Tijm wordt traditioneel gebruikt als thee om verlichting te bieden bij hoesten, snotteren en darmproblemen. Het heeft antiseptische, schimmelwerende en anti-epileptische eigenschappen waardoor het gebruikt kan worden als gorgeldrank tegen amandelontsteking, keelontsteking en andere keelproblemen. Er wordt ook gezegd dat het de geest versterkt en stimuleert.

  • Product kan alleen worden beoordeeld nadat het is gekocht
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
Slecht
Uitstekend
*
*
*
*
Productlabels
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven