Een unieke extra olijfolie van eerste persing, gemaakt van wilde olijven die groeien in de olijfgaarden van het oude Epidaurus.
VARIËTEIT:
Blend van wilde olijf, agouromanako en koroneiki
BESCHRIJVING:
Een unieke extra olijfolie van eerste persing gemaakt van wilde olijven die groeien in de olijfgaarden van onze familie in het oude Epidavros. Onze passie, knowhow en lange traditie in de productie van olijfolie garanderen de hoge kwaliteit en onovertroffen smaak. Rijk aan polyfenolen en andere antioxidanten die oxidatieve stress helpen bestrijden en ziekten kunnen bestrijden die geassocieerd worden met hartaandoeningen, hoge bloeddruk en cholesterol, evenals bepaalde vormen van kanker.
Hij is bekroond met de Bronze Standard of Excellence voor High Phenolic Extra Virgin Olive Oil bij The Olympia Health & NutriXon Awards van het World Olive Center.
AROMATISCH PROFIEL:
Aromatische noten van vers gemaaid gras, honing, tomatenblad, amandel en olijfblad. Tomatenaroma's komen naar voren in de smaak,
kruiden en noten (meer rijpe noten in de mond. Zoet in de mond, gevolgd door licht
bitter en kruidig, geleidelijk groeiend, zonder intens te zijn.
Verpakking
Fles 200ml met buis & marmeren dop
Gebruik het met Griekse Salade