Personal menu
Zoek
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Online seminar olijfolie proeven

Klanten die ten minste drie verschillende soorten extra vergine olijfolie kopen, krijgen de kans om een webinar over het proeven van deze soorten in hun mandje te stoppen met Anita Zachou - Expert Olijfolieproever.
Fabrikant: Anita Zachou
Artikelnummer voorraad referentie: EL1265

Οnline Olijfolieproeverij voor onze klanten die drie of meer verschillende soorten extra olijfolie van eerste persing kopen. Klanten die drie verschillende soorten extra olijfolie van de eerste persing kopen, krijgen de mogelijkheid om een online proeverij van deze soorten met Anita Zachou in hun mandje te doen.

Olijfolie is de hoeksteen van het mediterrane dieet en een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding, met zijn vele gezondheidsvoordelen en unieke smaak. Dit olijfsap is rijk aan voedingsstoffen en de gezondste smaakmaker die elke culinaire creatie kan oppeppen.

Wie kan zich een leven voorstellen zonder extra olijfolie van de eerste persing?

Maar zijn alle olijfoliën hetzelfde? Bieden ze allemaal gezondheidsvoordelen en een unieke smaak? Combineren alle olijfoliën goed met alle voedingsmiddelen? Hoe zeker ben je dat je weet hoe je olijfolie van goede kwaliteit moet kiezen en op de juiste manier in je keuken moet gebruiken? Hoe goed weet je of de olijfolie die je koopt overeenkomt met het geld dat je ervoor betaalt?

 

Dit webinar geeft je alle informatie die je nodig hebt om:

- kwaliteitsolijfolie te kiezen voor uzelf en uw gezin

- combineer de verschillende soorten olijfolie met gerechten en creëer unieke gerechten

- kook er op de juiste manier mee met behoud van de heilzame gezondheidseigenschappen

- bewaar het op zo'n manier dat het zijn positieve eigenschappen voor een langere periode behoudt

 online olijfolie proeven

Seminar Modules:

-  Olijfolie categorieën

- Kwaliteitscriteria voor olijfolie & organoleptische analyse van olijfolie van eerste persing (methode, positieve eigenschappen en gebreken)

- Proeven van olijfolie (3 of meer extra olijfoliën van eerste persing en 2 gebreken)

- Olijfolie en gastronomie

- Opslag - bewaring van olijfolie

- Mythes en waarheden over extra olijfolie van eerste persing

 

De deelnemers krijgen thuis:

-      De extra vierge olijfolie die ze gaan kopen plus twee defecte monsters.

-      Proefglazen voor olijfolie van biologisch afbreekbaar materiaal en een tafelmat.

-      Instructies voor het opzetten van de proeverij.

-      Deelnamecertificaat.

Duur: 1,5-2,5 uur

(afhankelijk van het aantal te testen olijfoliën)

 

Kosten per persoon

 

€56.50 excl. BTW
increase decrease

Οnline Olijfolieproeverij voor onze klanten die drie of meer verschillende soorten extra olijfolie van eerste persing kopen. Klanten die drie verschillende soorten extra olijfolie van de eerste persing kopen, krijgen de mogelijkheid om een online proeverij van deze soorten met Anita Zachou in hun mandje te doen.

Olijfolie is de hoeksteen van het mediterrane dieet en een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding, met zijn vele gezondheidsvoordelen en unieke smaak. Dit olijfsap is rijk aan voedingsstoffen en de gezondste smaakmaker die elke culinaire creatie kan oppeppen.

Wie kan zich een leven voorstellen zonder extra olijfolie van de eerste persing?

Maar zijn alle olijfoliën hetzelfde? Bieden ze allemaal gezondheidsvoordelen en een unieke smaak? Combineren alle olijfoliën goed met alle voedingsmiddelen? Hoe zeker ben je dat je weet hoe je olijfolie van goede kwaliteit moet kiezen en op de juiste manier in je keuken moet gebruiken? Hoe goed weet je of de olijfolie die je koopt overeenkomt met het geld dat je ervoor betaalt?

 

Dit webinar geeft je alle informatie die je nodig hebt om:

- kwaliteitsolijfolie te kiezen voor uzelf en uw gezin

- combineer de verschillende soorten olijfolie met gerechten en creëer unieke gerechten

- kook er op de juiste manier mee met behoud van de heilzame gezondheidseigenschappen

- bewaar het op zo'n manier dat het zijn positieve eigenschappen voor een langere periode behoudt

 online olijfolie proeven

Seminar Modules:

-  Olijfolie categorieën

- Kwaliteitscriteria voor olijfolie & organoleptische analyse van olijfolie van eerste persing (methode, positieve eigenschappen en gebreken)

- Proeven van olijfolie (3 of meer extra olijfoliën van eerste persing en 2 gebreken)

- Olijfolie en gastronomie

- Opslag - bewaring van olijfolie

- Mythes en waarheden over extra olijfolie van eerste persing

 

De deelnemers krijgen thuis:

-      De extra vierge olijfolie die ze gaan kopen plus twee defecte monsters.

-      Proefglazen voor olijfolie van biologisch afbreekbaar materiaal en een tafelmat.

-      Instructies voor het opzetten van de proeverij.

-      Deelnamecertificaat.

Duur: 1,5-2,5 uur

(afhankelijk van het aantal te testen olijfoliën)

 

Kosten per persoon

 

  • Product kan alleen worden beoordeeld nadat het is gekocht
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
Slecht
Uitstekend
*
*
*
*