Biologische bucatini is een lange, ruwe en poreuze pasta die kruiden verzamelt en vasthoudt.
De biologische Bucatini is het traditionele formaat voor het bereiden van de beroemde Amatriciana pasta.... 100% Italiaans.
Lange droge pasta, gemaakt van griesmeel van harde tarwe en zuiver water, ruw en poreus, geëxtrudeerd met kleurstof, langzaam gedroogd op lage temperatuur. 100% Italiaans.
Kooktijd:
6-8 minuten
Het is raadzaam om de pasta te proeven om de kookgraad te controleren
Ingrediënten
Organisch durumtarwegriesmeel, water.
*Product niet geschikt voor mensen met een glutenallergie (tarwe), kan soja en mosterd bevatten.
Voedingswaarden
Gemiddelde per 100 g product:
Energie 1508 kJ; 356 kcal
Vetten 1,4 g waarvan verzadigd 0,3 g
Koolhydraten 71 g waarvan suikers 3,8 g
Vetten 3,5
Eiwit 13 g
Zout 0 g