Deze intrigerende smaakervaring begint met het opwekkende aroma van koffie. Daarna zorgt levendig aromatisch gemalen kardemom voor een kleine kick, die de chocoladesmaak perfect aanvult.
Deze intrigerende smaakervaring begint met het opwekkende aroma van koffie. Daarna zorgt levendig aromatisch gemalen kardemom voor een kleine kick, die de chocoladesmaak perfect aanvult. Een intern ontwikkeld recept met een unieke balans, dat veel liefhebbers heeft. Het is geïnspireerd op de oost-mediterrane traditie, waar koffie en specerijen vaak samengaan.
INGREDIËNTEN: cacaomassa (min. cacao: 70,5%), suiker, vetgereduceerd cacaopoeder, koffie (1%), kardemom (1%), emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma.
ADDITIONELE INFORMATIE: Kan sporen van noten bevatten. Koel en droog bewaren.
PARAAT MET: Deze intense chocolade met een hoog cacaopercentage kan worden verzacht door de zoetheid van een gerijpte whisky, en dat is een geweldige combinatie!
Bourbon combineert ook uitstekend met chocolade. De fluwelen rokerige karakteristiek van de meeste bourbons combineert goed met deze chocolade met hoog cacaogehalte en de intensiteit van de koffie, terwijl kardemom een kick geeft zonder de smaak te overweldigen.