Het is geen wonder dat de enige plek ter wereld die bekend staat om de "beste" pistachenoten het Griekse eiland Aegina is.
Het ideale klimaat van het eiland en de unieke bodemsamenstelling geven de Aegina pistache een uitzonderlijke smaak en aroma. We kiezen de beste seizoenspistachenoten om deze prachtige chocoladereep vol aroma's te creëren. De combinatie van 60% pure chocolade, met zijn zachte textuur en uitgebalanceerde zoetheid, samen met de knapperigheid van pistachenoten vormen een perfect duet.
BEDRIJVEN: cacaomassa (min. cacao: 60,1%), suiker, cacaoboter, pistachenoten uit Aegina (10%), emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma, zout.
ADDITIONELE INFORMATIE: Kan sporen van noten bevatten. Koel en droog bewaren.
PAIRS WITH:Wijnbrandewijn en chocolade zijn een hemelse combinatie! Een klassieke after-dinner drank die prachtig samengaat met chocolade. Deze zeer uitgebalanceerde, knapperige pure chocolade belichaamt smaken die ook in cognac te vinden zijn, en dat maakt het de beste begeleiding voor fijne brandy.